Menu Sluiten

Demo’s Brein&Green Valley: LIVE! 2019

Bestuurlijke besluitvorming in uw zaaksysteem: dat kan beter!

Besluitstraat is een unieke plug-in op uw zaaksysteem voor het digitaliseren van het volledige besluitvormingsproces en om integraal papierloos te vergaderen. Dit voor uw de héle organisatie. Van steller tot en met de raad. Hiermee kunnen besluiten soepel gerouteerd worden van steller via managementteam en college naar gemeenteraad, inwoners en bedrijven. Met slimme sjablonen, instelbare routering en automatische bewaking kunt u als organisatie zelf het proces van bestuurlijke besluitvorming standaardiseren wat toch perfect past bij uw bestaande proces. Zo voorkomt u fouten, bespaart u tijd en beschikt u gegarandeerd over de meest actuele informatie. In het bijbehorende inwonersportaal wordt alle openbare informatie gepresenteerd, inclusief themadossiers en live- en on demand webcast. Met 300 stellers, 1 ambtelijke organisatie en 3 gemeenteraden ging in 2018 de BAR-Organisatie u voor. Tijdens deze demonstratie laten we u zien hoe de BAR-Organisatie de Besluitstraat heeft uitgerold binnen haar organisatie, dit ondersteunt met een krachtige “eLearning-strategie”.

Ruimte voor nieuwe initiatieven, digitaal samenwerken leeft!

We gaan alleen maar meer digitaal samenwerken. Zowel binnen uw eigen organisatie als daarbuiten met inwoners, bedrijven en ketenpartners. De volgende vragen kunnen we ons stellen. Wat is hiervan impact voor uw behandelaren? Hoe gaat de techniek ons daarbij helpen? Hoe borgen we dat het veilig is? Hoe werken we het digitaal samen met nieuwe initiatieven die geboren worden op dit platform? Tijdens deze demonstratie laten we u zien o.a. aan de hand van een regie-oplossing voor het sociaal domein hoe we dit hebben gerealiseerd.

Een nieuwe kijk op zaakgericht werken

De invoering van zaakgericht werken en de implementatie van zaaksystemen is nog steeds geen sinecure bij veel organisaties. Invoeringstrajecten lijken soms erg taai en langdurig. Leveren daardoor ook niet altijd op wat ze aanvankelijk lijken te beloven. Daarom is er twijfel ontstaan bij veel gemeenten over de vraag “is zaakgericht werken wel iets voor onze organisatie?”. Deze twijfel is begrijpelijk, maar het is tegelijkertijd frustrerend, omdat zaakgericht werken wel degelijk de beste manier is om de eDienstverlening aan burger en bedrijven professioneel en efficiënt te kunnen uitvoeren. We zijn echter al jaren zoekende naar de juiste manier om dit in te vullen. Roxit en Drechtsteden hebben met elkaar een nieuwe aanpak bedacht waarbij we de bezwaren uit het verleden trachten weg te nemen. De oplossing die wij met elkaar hebben bedacht bestaat uit een aantal trefwoorden: partnership, standaardisatie en draagvlak. In deze sessie vertellen we u graag over het project dat we uitvoeren bij de Drechtsteden, een ‘multi-gemeente-organisatie’ bestaande uit 7 samenwerkende gemeentes met samen 270.000 inwoners. Met uiteenlopende belangen en een lange historie met zaakgericht werken. Het is ook geen toeval dat juist in de Drechtsteden een nieuwe kijk op zaakgericht werken ontstaat. Vele “lessons learned” en inzichten in hoe het anders moet. We vertellen u graag over de vraag waarom die drie trefwoorden het verschil maken, hoe we dat ten uitvoer brengen en hoe we dit ook als blauwdruk voor onze andere klanten kunnen toepassen.

Common Ground, een initiatief waar onze visie naadloos op aansluit

We zijn zeer blij met dit initiatief en het sluit naadloos aan op onze visie “De vrije ruimte om te verbinden”. Om deze verbinding te kunnen realiseren zijn er nog wel wat stappen te gaan. In deze sessie nemen we u hierin mee en wat vanuit de Roxit Groep, waar Green Valley en Brein onderdeel van uit maken, onze visie daarop is en hoe we daar invulling aan wensen te geven.

Green Valley & Brein en het versmelten van beide werelden

In deze demonstratie laten we onze oplossing voor zaakgericht werken zien die we op dit moment bij de gemeente Waalwijk implementeren. Waarbij wij op een slimme manier functionaliteiten van de bestaande oplossingen van Green Valley en Brein hebben gecombineerd. Uw voordeel: het beste van twee werelden Of u nu op zoek bent naar een robuuste, schaalbare en veilige SAAS-oplossing, naar functionaliteit voor zaakafhandeling waar uw gebruikers echt blij van worden of naar krachtige ondersteuning voor uw KCC-medewerkers, het zit er allemaal in. Dit en meer laten we u graag zien in de demonstratie. Wij zijn enthousiast over wat we bij Waalwijk laten zien. Dat smaakt naar meer!