Menu Sluiten

Demo’s Centric (VTH): LIVE! 2019

Klaar voor de Omgevingswet met Portaal Leefomgeving!

Of u nu regisseur, toezichthouder, adviseur of jurist bent: informatie over de leefomgeving moet eenvoudig beschikbaar zijn, ongeacht wie die informatie beheert of waar het vandaan komt. Portaal Leefomgeving biedt u en uw ketenpartners de mogelijkheid om informatie over de leefomgeving gemakkelijk met elkaar te delen. Om de juiste afwegingen te kunnen maken en om risicovolle situaties te kunnen voorkomen. Met Portaal Leefomgeving haalt u uw doelstellingen eenvoudig, omdat u beter in staat bent de kwaliteit van de leefomgeving te monitoren en navenant te handhaven. 

De laatste ontwikkelingen live aan de hand van praktijkvoorbeelden
Zaakgericht samenwerken, de principes van de Common Ground en de lessen die we geleerd hebben tijdens praktijkproeven vormden het vertrekpunt voor de realisatie van Portaal Leefomgeving. Aan de hand van praktijkvoorbeelden nemen we u mee in de laatste ontwikkelingen van het portaal.

Zo volgt u met ons de behandeling van een aanvraag vanuit het (DSO-LV-) Omgevingsloket tot aan het verlenen van de vergunning, waarbij u op ieder moment in het proces direct inzicht hebt in alle relevante gegevens. We laten zien hoe u het inzicht over toegepaste regels, relevante documenten en locatie-informatie eenvoudig kunt delen met de betrokken ketenpartners.

Wilt u de kwaliteit van uw toezicht verbeteren en een naadloze integratie ervan binnen uw VTH-proces? Kijk hoe het ook kan aan de hand van een praktijkvoorbeeld waarbij gebruiksgemak en de monitoring van kwaliteit en veiligheid in de leefomgeving centraal staan.

We zien u graag in zaal Dexter 16!