Menu Sluiten

Demo’s Enable-U: LIVE! 2019

Omgevingswet 2020: wat verandert er voor uw zaaksysteem?

Spreker: Lester Scheidema, Consultant Enable U

In 2020 zal de Digitaal Stelsel Omgevingswet hebben gezorgd voor een verschuiving in het integratielandschap van koppelingen naar diverse applicaties. Ook zaaksystemen zullen hier de gevolgen van ondervinden. We bespreken een aantal voorbeelden van deze (mogelijke) veranderingen.

  • Organisaties grijpen de Omgevingswet aan om de vergunningverlening af te handelen in hun zaaksysteem, en laten daarmee de vergunning applicatie vervallen.
  • Zaaksystemen kunnen documenten efficiënter ophalen via de API. Vooral voor grote documenten is dit een voordeel.
  • Via integratie en integratietechnologie worden organisaties geholpen om verbeteringen in de dienstverlening door te voeren, zonder hierbij de ervaring van de eindgebruiker te benadelen.

Gebruikers en identiteiten in kaart brengen en beheren –
Identity & Access Management

Sprekers: Ruud Koreman, Consultant Enable U en Erwin Willemsen, Consultant Enable U

De snelle opmars van SaaS-applicaties,  de verschillende eisen die deze partijen stellen aan een ‘sterk wachtwoord’ en de maximale houdbaarheidsdatum van wachtwoorden zorgt bij de meeste gebruikers voor een creatieve verzameling  aan inlogcredentials.

Het  centraal beheren van identiteiten -over meerdere omgevingen heen- en conform de eisen van informatiebeveiliging vormt een enorme uitdaging. Met Enable U 2Autorise is het mogelijk grote groepen gebruikers en identiteiten in kaart te brengen en te beheren.