Menu Sluiten

Demo’s Exxellence: LIVE! 2019

Connectivity

Een belangrijke pijler bij zaakgericht werken is het optimaal laten verlopen van gegevensuitwisseling. In deze sessie komt het koppelen van het Exxellence ZaakSysteem met verschillende andere systemen aan bod vanuit de praktijk van gemeente Leidschendam-Voorburg. Leana Vlok en Clement Hoek (programma De Moderne Overheid) nemen u mee in hun succesvolle integratieaanpak waarbij elke koppeling binnen 3 maanden kan worden gerealiseerd en een goed eindresultaat is verzekerd. Er zijn integraties ontwikkeld met zeer diverse systemen, van Apptimize (Handhaving) tot Vergunningen, van WMO tot Basisregistraties, van Servicerobot ‘Elvie’ tot de Kaartviewer. Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor de ESB en de gateway. Daarnaast wordt in deze sessie specifiek ingegaan op de koppeling van de Exxellence Suite met bestuurlijke besluitvorming (iBabs) en met de software voor elektronisch ondertekenen (ValidSign).

KCS Live

Ontdek ons nieuwe KlantContactSysteem ‘KCS Live’, een intuïtief te gebruiken en gebruiksvriendelijke(re) variant van het KCS. Alle ins en outs van dit nieuwe systeem komen in deze sessie aan bod en onze experts beantwoorden al uw vragen.

Draagvlak bij Implementatie Zaakgericht Werken

Zaakgericht werken is een vernieuwing en verbetering van werkwijze, maar zorgt nog niet altijd voor juichende medewerkers en een enorme verbetering in productiviteit. We leggen uit hoe dat komt én, belangrijker, hoe de acceptatie van zaakgericht werken bij uw medewerkers te verhogen is.

Geo-informatie/objectregistratie in het ZaakSysteem

Op welke manier komen gegevens samen in het zakenmagazijn van het ZaakSysteem en welke trends zijn er op dit gebied? In deze sessie laten we zien wat de mogelijkheden zijn van objectregistratie en de toepassingen van geo-informatie in het ZaakSysteem.