Menu Sluiten

Demo’s iWriter: LIVE! 2019

Een integrale, veilige en gebruiksvriendelijke totaaloplossing:

Cloudbased en veilig werken in Office 365 worden steeds belangrijkere elementen voor overheden. Door als documentcreatieleverancier volledige integratie met Office 365 te bieden, faciliteert iWRITER overheden om optimaal gebruik te maken van veilig werken in de cloud.

Met iWRITER 365 beheer je gemakkelijk templates inclusief rollen, rechten en authenticatie. We bieden een integrale documentcreatieoplossing binnen het gehele applicatielandschap. We koppelen op basis van StUF-DCR met het zaak-of DMS systeem van jouw organisatie. Al jullie templates zijn beschikbaar vanuit één centraal punt in de cloud. Je collega’s beschikken hierdoor altijd over de laatste versie.

Om de meest gebruiksvriendelijke templatemanagement tool te blijven, passen wij ons product aan op de ontwikkelingen van Microsoft. iWRITER is net zo gebruiksvriendelijk en intuïtief als alle Office producten. We integreren naadloos met Microsoft Office 365, SharePoint, Onedrive for Business en Teams.

Daarnaast spelen we in op de veiligheidsbehoefte van overheden. Documenten dienen 100% veilig verstuurd te worden. Dit borgen we doordat iWRITER 365 volledig wordt gehost in Microsoft Azure, het nummer een cloud platform met 99,9% beschikbaarheid en privacy garantie die in lijn zijn met Europese veiligheidswetgevingen. Daarnaast voldoen we aan de GDPR-wetgeving en zijn we ISO 27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

Mieke Bosma en Kristy Nieuwenhuis laten je alle functionaliteiten van iWRITER 365 zien in een demo en beantwoorden al je vragen. We verwelkomen je graag aan onze statafel!