Menu Sluiten

Demo’s PinkRoccade: LIVE! 2019

Dwarsdoorsnede van iZaaksuite 2x

iZaaksuite is het zaaksysteem waarmee je het zaakgericht werken organisatiebreed kunt invoeren.

Om een goed beeld te geven van wat iZaaksuite uniek maakt, geven wij een stoomcursus van onze oplossing. Na deze sessie weet jij waarom iZaaksuite gemakkelijk in gebruik is, hoe je eenvoudig processen kunt afhandelen, hoe je de zaken kunt vinden en hoe iZaaksuite de dienstverlening verbeterd voor burger en bedrijf.

De gemeente aan het woord

Genoeg van alle verhalen van leveranciers? Kom dan langs om het verhaal te horen van een gemeente. Stel al je vragen over het product iZaaksuite of iDocumenten, de implementatie en/of organisatievragen zodat je erachter komt wat je kunt bereiken maar vooral ook zeker wat je niet moet doen!

Van zaaksysteem naar zaakgericht werken – iZaaksuite, Belastingen, Burgerzaken

Zaakgericht werken gebeurd niet alleen in het zaaksysteem. Alle applicaties met processen zijn zaaksystemen. Wil jij zien hoe je het zaakgericht werken kunt doorvoeren bij bijvoorbeeld jouw Belastingen- of Burgerzakenafdeling dan is deze sessie essentieel! Want alleen met een zaaksysteem ga jij jouw doelen niet bereiken.

 De Landelijke zaaktype competitie

Zaakgericht werken, bij veel gemeenten levert het niet het gewenste resultaat op. Maar weet jij exact welke doelen je wilt behalen? Meten is weten… Daarom hebben wij met onze klanten de Landelijke Zaaktype Competitie opgestart. Interesse om mee te doen voor de winst?