Menu Sluiten

Demo’s SmartDocuments: LIVE! 2019

Bedrijfsvoering van de toekomst met de SmartDocuments App

Online (samen)werken begint bij steeds meer organisaties noodzaak te worden. De verdergaande digitalisering, de technologische ontwikkelingen en de veranderende manier van samenwerken met contractpartners en burgers vragen meer en meer om integrale oplossingen.

Businessmodellen, uw manier van werken of de organisatiestructuur veranderen steeds sneller. Daarnaast draagt ook de veranderende wetgeving en toenemende verantwoordingsdruk bij aan het dynamische speelveld van de gemeente.

SmartDocuments ontwikkelt daarom alleen nog maar voor de online versie en andere online innovatieve oplossingen. Zo blijven wij voorop lopen met documentcreatie, sjabloonbeheer, huisstijl beheer en meer.

SmartDocuments werkt hard aan haar innovatieve App. Door middel van de App kunnen medewerkers van de gemeenten bij haar contractpartners en burgers aan tafel informatie verzamelen via de vraag en antwoord wizard. Daarnaast kunnen er ook ter plekke foto’ s gemaakt worden die worden opgenomen in het document. Bovendien is het mogelijk om documenten te (laten) ondertekenen via de App.

Wat kunnen bezoekers bij SmartDocuments op de stand verwachten?

De bezoekers van de stand van SmartDocuments worden verwelkomd door een team van enthousiaste medewerkers die net als de bezoekers sterk staan in het heden maar mee willen bewegen met de ontwikkelingen. Wilt u net als ons met plezier ambitieuze resultaten bereiken? Bezoek dan onze stand!