Menu Sluiten

Overzicht systeem beoordelingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de beoordelingen van de verschillende systemen. De beoordelingen worden door ons gecontroleerd op inhoud en er wordt gekeken of de afzender klopt, maar worden desgewenst anoniem geplaatst. Middels deze pagina willen wij de ervaringen van klanten met de verschillende systemen breder delen. Wilt u ook een bijdrage leveren? Vul dan zelf het beoordelingsformulier in.

Filter
1 - 5
Beoordeling voor Mozard
4.8/5
Bijna volledig zaakgericht? Het kan!
In 2013 de keuze gemaakt om over te stappen van een grote softwareleverancier naar het toen veel kleinere Mozard. Een aanbieder van een all-in-one zaaksysteem. Ondanks de negatieve berichten over all-in-one pakketten kan ik zeggen dat wij tevreden zijn. Inmiddels werkt de gehele organisatie digitaal met Mozard. Dit geldt ook voor de volgende processen die toch vaak in aparte dure applicaties worden behandeld. 1. Alle Wabo-processen. Hierbij valt op te merken dat ook alle bouw- en wabodossiers zijn gescand en opgenomen zijn. 2. KCC 3. Onderdeel website inclusief webformulieren. 4. Gevonden- en verloren voorwerpen 5. Het bestuurlijk proces 6. Contractenadministratie. Ons zaaksysteem is onder andere gekoppeld met OLO, SmartDocuments, Kofax, DigiD, de BRP en PDF’en. Een groot pluspunt ten opzichte van andere zaaksystemen is de objectregistratie. Al met al is Mozard een zeer compleet en gebruikersvriendelijk systeem
Systeem:
Mozard
Publicatienaam (naam+organisatie of anoniem):
Anoniem
Functionaliteit :
5
Interoperabiliteit :
4
Usability :
5
Dienstverlening :
5
Innovativiteit :
5
Beoordeling voor Mozard
4.8/5
Mozard maakt zaakgericht werken eenvoudig.

Mozard wordt in verschillende lagen van de organisatie naar tevredenheid gebruikt. Het systeem is goed toegankelijk en de ondersteuning vanuit Mozard is bijzonder klantvriendelijk.

Systeem:
Digitaal en zaakgericht werken
Publicatienaam (naam+organisatie of anoniem):
HVC Groep (vuilverwerkingsbedrijf)
Functionaliteit :
5
Interoperabiliteit :
4
Usability :
5
Dienstverlening :
5
Innovativiteit :
5
Beoordeling voor Zaaksysteem.nl
2.8/5
Leuke smoeltje, met soms slechte adem

Eerste indruk is goed, ziet er nog steeds fris en overzichtelijk uit. Functioneel kan het nagenoeg alles. In tegenstelling wat leverancier zegt is minimale opleiding voldoende om van start te gaan. Als je er een langere tijd mee werkt moet je het gebruiks gemak toch wat naar beneden bijstellen. Diverse onderdelen worden dan onlogisch ervaren. Enkele voorbeelden Persoon ophalen voor nw registratie, bij zaakraadpleging is alleen achternaam zichtbaar. Tja wie is nu eigen. Documentgeneratie is verre van ideaal, ze blinken er niet in uit. Zaaktypes zijn snel in te richten. Inzicht medewerker en wie heeft deze rol is lastig ( wordt in 2019 wel een digid audit dingetje). Gedrag leverancier muv consultants, tikje arrogant en soms moeilijk te overtuigen dat de wereld er soms wat anders uit ziet. Onvoldoende oog voor nazorg begeleiding voor succesvolle implelementatie na gunning, volgens bestek. Voor verbeteringen passen ze de oncharmante crowdfunding toe. Innovatiekosten moet je mi in de vaste jaarkosten opnemen. Ondanks de verbeterpunten ook volgens de gebruiker een goed boven gemiddelde applicatie.

Systeem:
Zaaksysteem.nl
Publicatienaam (naam+organisatie of anoniem):
Hardenberg
Functionaliteit :
4
Interoperabiliteit :
2
Usability :
4
Dienstverlening :
2
Innovativiteit :
2