Menu Sluiten

LIVE! 2018

Ook dit jaar was er wederom een Zaaksystemen in Beeld LIVE! Dit jaar vond het event plaats op 15 maart 2018 in 1931 te ‘s-Hertogenbosch.

Wat is Zaaksystemen in Beeld LIVE concept!?

De insteek is om bezoekers in één dag de mogelijkheid te bieden om een groot aantal zaaksystemen werkend te bekijken en hierover in gesprek te gaan met de leverancier. Interessant voor als u binnenkort een zaaksysteem gaat aanschaffen, er net één hebt aangeschaft of juist al een tijd ervaring hebt. De zaaksystemen worden gedemonstreerd aan de hand van de thema’s klantcontact, de zaakafhandeling, de beheeromgeving en een vrij in te vullen sessie.

De volgende leveranciers waren aanwezig op de vorige editie:

Documentcreatie leveranciers
Naast zaaksystemen waren ook dit jaar documentcreatie leveranciers aanwezig op het event. Over de dag verdeeld demonstreerden zij ieder twee keer hun oplossing. Daarnaast namen zij deel aan de knoppentafel, als bezoeker kon je hier zelf de verschillende documentcreatie systemen ervaren.

Integratiespecialisten
Daarnaast waren ook de integratiespecialisten weer aanwezig op het event. De integratiespecialisten gaven twee keer verdeeld over de dag een demonstratie van hun oplossing. Bezoekers konden met de integratiespecialisten in gesprek bij de knoppentafel.

Wat is Zaaksystemen in Beeld LIVE niet!?

  • Geen winstoogmerk maar een organisatie vanuit een onafhankelijke positie.
  • Geen PowerPointpresentaties maar echte demonstraties van verschillende zaaksystemen.
  • Geen vast programma maar de mogelijkheid om op elk moment te wisselen van sessie.
  • Geen sponsorpakketten maar een gelijke kans voor elke leverancier.
  • Geen verhaal om naar de luisteren maar een demonstratie om op te reageren.